gang_alubryter

Se hvordan du selv kan skape helhetlig design

Våre ELKO Plus-produkter har et elegant, stilrent og tidløst utseende. Og det er ikke uten grunn at ELKO Plus ofte er omtalt som arkitenktens favoritt. Designet er utviklet og formgitt i samarbeid med den kjente industridesigneren Einar J. Hareide i Hareide Design.

Kyndig formsans har gitt linjer som vil passe til spreke, modige eller sobre designvalg. Se produktene selv og forestill deg: passer det dine designvalg? Det tror vi.

De enkle og funksjonelle løsningene som viderefører tradisjonene i skandinavisk design preger også ELKO Plus. Einar Hareide tilstrebet et utseende som skulle holde seg over tid og appellere like mye til designbevisste forbrukere som arkitekter.

Et fint samspill mellom rette og buede linjer gir et elegant og tidløst design som likevel er distinkt. Utformingen skiller seg fra alt annet som tilbys på markedet, og en oppgradering fra standard installasjonsmateriell til ELKO Plus gir mange ekstra muligheter for et helhetlig interiør. Teknisk sett holder produktene samme høye kvalitet som andre brytere, dimmere og stikkontakter fra ELKO, og de leveres i fargene polarhvit, aluminium og sort.

Diskret og lavtbyggende

Selv om det tradisjonelt sett har vært lite fokus på hvordan el-materiell ser ut, kan et økende antall brytere og stikkontakter representere en lite estetisk del av interiøret i moderne hjem, og gi det mest gjennomførte rom et vel ”teknisk” preg.

ELKO Plus-produktene er lavtbyggende, og primært beregnet for skjulte anlegg (uten synlige ledninger). Både form og funksjon er grundig gjennomtenkt. Kraftige stikkontakter som står ut fra veggen og vanskeliggjør møblering er en saga blott med langt mer diskrete ELKO Plus-stikkontakter som bare bygger 11 mm ut fra vegg. Resultatet er penere og mer integrerte installasjoner.

ELKO Plus-utvalg i hvitt, aluminiumsfarget eller sort

Lett å tilpasse

Trenger du å styre mange funksjoner, kan du ”spare” plass med ulike typer ELKO Plus-flerfunksjonsbryter og samle funksjoner og uttak på en enhetlig og gjennomført måte med ELKO Plus kombinasjonsrammer. Rammer og vippestykker til brytere kan byttes i andre farger for å lage individuelle kombinasjoner i stil med resten av interiøret eller for å bidra til større kontrast til omgivelsene; Farget materiell, ekstrautstyr som dekor- rammer og lys rundt bryterpaneler eller dimmerknapp er godt egnet til å øke produktenes synlighet. Tilleggsverdien for svaksynte er åpenbar, og gjør løsningene anvendelige også i miljøer med krav om universell utforming.

Ulike behov, mange muligheter

ELKO Plus er ikke bare brytere og stikkontakter, men også ringeklokker, nattlys og hotellkortbrytere, lysdimmere og bevegelsesfølere, data- og antennekontakter, termostater og andre komponenter som kan være aktuelle i et moderne hjem.

Et utvalg ELKO-produkter med ELKO Plus Option-rammer.

ELKO Plus Option –for den kresne

ELKO Plus Option-rammer i foredlede naturmaterialer benyttes for ytterligere oppgradering av ELKO Plusmateriell, og kan gi et ekstra løft til ethvert interiør.

Du kan velge mellom massivt børstet stål og Altaskifer, sotet sort, hvitt frostet (med svakt grønnskjær) eller kritthvitt frostet glass i eksklusiv utførelse. Rammene leveres med 1 – 5 hull, og for dobbel stikkontakt, og kan benyttes til alle ELKO Plusprodukter med løs ramme.