musikk

God lyd i alle rom

Både små og store rom bør være utstyrt med et godt lydsystem. Et integrert lydanlegg gir deg kraftig og deilig lyd, og er enkelt å betjene.

Et integrert lydsystem gir god, dyp lyd – og ser bra ut på veggen. Men hvilken variant skal du velge?

ELKO Sound-serien består av tre modeller: ELKO Sound Streamer, Player 2 og Radio 2. Lydanlegget kommer i tre utførelser, og felles inn i tak og vegger med tilhørende høyttalere og subwoofer.

Du velger selv hvor mange høyttalere du trenger. Installasjonen kan din Elnett-elektriker hjelpe deg med.

ELKO Sound Streamer

Med ELKO Sound Streamer får du et integrert radio- og musikkanlegg for strømming via internett. Lydsystemet består av et betjeningspanel som passer inn i en standard veggboks, som elektrikeren enkelt kan montere i for eksempel stuen.

De lavbyggende høyttalerne og subwooferen kan senkes inn i tak eller vegg. Det er ikke bare stuen som kan få lyd, høyttalerne kan monteres mange steder i huset og betjenes enkelt med en fjernkontroll.

elko-sound-streamer

ELKO Sound Streamer

ELKO Sound Player 2

Digitalradioen ELKO Sound Player 2 kommer med FM RDS, DAB og DAB+. Samtidig har den innebygd blåtannmottaker, så du kan lytte til yndlingsmusikken fra mobilen via høyttalerne i rommet.

ELKO Sound Player 2 har inn- og utganger for AUX-tilkobling både i front og på baksiden av produktet. Alle høyttalere integreres sømløst i tak og vegger.

elko-sound-player-2

ELKO Sound Player 2

ELKO Sound Radio 2

Ønsker du deg en liten og snerten lydenhet, som passer inn hvor som helst? ELKO Sound Radio 2 kommer med nettfrekvensene DAB/DAB+ og FM RDS, samt en liten høyttaler som gjør den perfekt til mindre rom.

Du kan også streame musikk fra mobilen til lydanlegget via blåtann.

ELKO Sound Radio 2 kommer også med en egen vekkerklokkefunksjon. Velger du å installere lydanlegget på soverommet, kan du altså våkne opp til favorittradioprogrammet ditt hver eneste dag.