toppbilde

ELKO Smart Home

Hadde det ikke vært fint om du kunne styre hjemmet ditt fra smarttelefonen? Fra sofaen eller hvor som helst? Nå kan du det med ELKO Smart Home. Len deg godt tilbake, start appen og ta kontroll.

Fremtiden er her. Nå.

Med ELKO Smart Home kan du styre alt av brytere, dimmere og termostater trådløst. Det hele foregår via en app som lar det finjustere og stemningssette hjemmet ditt til akkurat slik du vil ha det

 Appen kommuniserer med en styringsenhet i hjemmet, som igjen kontrollerer alle de trådløse enhetene. Man kan også styre hjemmet via internett. Med andre ord, man kan sette opp temperatur eller belysning hjemmefra, så det er varmt, lunt og koselig til man kommer hjem.

ELKO Smart Home er et satsingsområde, og nye spennende funksjoner vil lanseres i tiden fremover.

Valgfrihet i design

Et smidig, enkelt og fremtidsrettet system kommer naturlig nok i design som passer tid og trender. Du har valgmuligheter på utførelse og design, på rammer og brytere, slik at du kan skape drømmehjemmet.

Støtte fra Enova

Elko Smarthus tilfredsstiller Enovas krav til sentral varmestyring, så hvis et minimum av tre varmesoner styres vil man kunne få støtte fra Enova for 20% (maks kr 4000) av de dokumenterte installasjonskostnadene. Se enova.no for mer informasjon.

prod1

ELKO Plus dimmer 316 GLED

prod2

ELKO Plus termostat Super TR

prod3

ELKO Plus dimmer 316 GLED trådløs

prod4

ELKO Smart Home Gateway